Broșura modelelor de succes

Această broșură a fost creată pentru a inspira oamenii mici și mari cu povești adevărate despre cei care ne pot fi prieteni, vecini, colegi sau chiar familie. Te învităm să descoperi poveștile oamenilor de succes din cinci localități ale județului Ilfov: Brănești, Buftea, Pantelimon, Sintești-Vidra, Tunari.

Broșura modelelor de succes este parte din proiectul „Împreună pentru o școală incluzivă” , al cărui scop este creșterea nivelului de acces la educație incluzivă de calitate. Proiectul este implementat de Fundația Agenția de Dezvoltare Comunitară „Împreună”, în parteneriat cu Școala Gimnazială Nr. 1 Pantelimon; Școala Gimnazială Nr. 4 Buftea, structură a Școlii Gimnaziale nr. 3 Buftea; Școala Gimnazială Nr. 1 Tunari; Școala Gimnazială Nr. 3 Sintești – Vidra, structură a Școlii Gimnaziale Nr. 2 Crețești Vidra; Liceul Tehnologic „Cezar Nicolau”.

Regăsiți broșura aici:

Proiect realizat cu sprijinul financiar al Mecanismului Financiar al SEE 2014 – 2021. Conținutul paginii nu reflectă opinia oficială a Operatorului de Program, a Punctului Național de Contact sau a Oficiului Mecanismului Financiar. Informațiile și opiniile exprimate reprezintă responsabilitatea exclusivă a autorului/autorilor.

Lucrăm împreună pentru o Europă verde, competitivă și incluzivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RORomână