Prezentare Parterneri

Solicitant: Fundația Agenția Împreună

Proiectul este implementat într-un parteneriat amplu și include ca solicitant Fundația Agenția Împreună

Fundația Agenția Împreună

Organizație romă cu activități de dezvoltare a comunităților de romi de 20 peste de ani

Iar ca parteneri

Asociația Centrul Rromilor Amare Rromentza

Organizație romă care promovează cultura și identitatea romă

Centrul Național de Cultură a Romilor Romano-Kher

Instituție publică care are drept scop conservarea, promovarea şi dezvoltarea valorilor etno-culturale ale comunităţii romilor.Împreună cu 5 ONG-uri rome de la nivel local/județean

Asociația Comunităților Marginalizate Botoșani

Asociația Comunităților Marginalizate s-a alăturat proiectului Putem Mai Mult Împreună în calitate de partener local! împreună creștem incluziunea romilor și facem auzită vocea romilor din Botoșani

Asociația Romilor din Făgăraș

Unul din cei cinci parteneri locali ai proiectului este Asociația Romilor din Făgăraș. Mai multe pentru care lucrurile care ne-au adus împreună regăsiți.

Asociația DANROM Făurei

Unul dintre partenerii locali ai proiectului este Asociatia DANROM Faurei. Ne bucurăm pentru oportunitatea de a lucra împreună și sperăm ca prin descrierea de mai jos să cunoașteți îndeaproape lucrurile care ne-au adus împreună în cadrul proiectului!

Asociația Agenția de Dezvoltare Comunitară Buzău

Unul dintre partenerii de nădejde la nivel local în cadrul programului este Agenția de Dezvoltare Comunitară! împreună vom face auzită vocea romilor din Buzău astfel încât să contribuim la rezolvarea problemelor comunității.

Asociația Romilor Ursari din Dagâța

Asociația Romilor Ursari din Dagâța este unul dintre cei cinci parteneri locali ai proiectului Putem Mai Mult Împreună. Scopul organizației este de a contribui la dezvoltarea comunităților de romi, iar împreună vom împuternici romii din Iași astfel încât aceștia contribuie activ la rezolvarea problemelor comunității și să își facă auzită vocea.


ro_RORomână