Campania „Un Moș al Tuturor” 2020

După cum știți, de mai bine de 15 ani Moșul Tuturor aduce magia sărbătorilor în casele unor copii care în fiecare an așteaptă venirea lui Moș Crăciun, însă foarte rar sau deloc i-au simțit prezența.

Indiferent cât de greu a fost anul acesta, nu ne-am gândit nici o clipă să renunțăm să creăm povești cu și despre Moș Crăciun.

Astfel… Totul a inceput în luna noiembrie 2020, atunci când 250 de copii din comunitatea din Racoș i-au desenat Moșului Tuturor cât de mult vor să îl vadă anul acesta.

După un drum lung, ceață, vânt, frig, ploaie și soare, Moșul Tuturor a ajuns în comuna care s-a adeverit a fi plină de poveste. A gasit povești despre copii care au totul, alții pentru care „sărbători fericite” nu este decât o speranță că maine poate va fi mai bine. Sunt copii care iubesc, cred în Moș Crăciun și în bunătatea celor din jur, alții care spun că atunci când vor fi mari o să ajungă „ce o vrea Dumnezeu”. Povești despre cum cei mari au grija de cei mai mici, povești despre dorința celor mari de a fi un exemplu pentru frați și surori… pentru comunitatea lor.

Copiii din Racoș sunt supereroi pentru că indiferent de dificultățile de acasă li lipsurile materiale, unii au învățat să strângă din dinți și să meargă la școală să învețe, însă alții rămân acasă să ajute cum pot și din pacăte nu au putut afla că atunci când își pornesc ambele rotițe… rotița inimii și cea a minții… se întamplă lucruri bune. 

În final, sunt povesti de bucurat sufletul, însă nimic nu s-ar fi întamplat dacă nu eram #împreună.

„Eu am fost la copii să le umplu sufletele de bucurie, însă am primit mai mult. Am plecat din comunitate cu multe gânduri pe care nici acum nu cred că le pot așeza îndeajuns. Știu doar că următorii 3 ani, cât noi vom fi acolo, copiii vor primi suflet și încredere ca pot fi mai mult decât ceilalți îi văd a fi sau cred ei că pot. Nimic nu valorează mai mult decât poveștile despre supereroi. Mulțumim pentru tot ceea ce am reușit să creăm #împreună!” – Un spiriduș

Publicat de:

agentiaimpreuna

martie 22, 2021

ro_RORomână