APEL DE SPRIJIN – Centrul Comunitar „Împreună”

Cum sună ideea unui centru comunitar în București, prin care să sprijinim dezvoltarea profesional – academică a elevilor care provin din medii vulnerabile și cărora li se taie aripile prea devreme?

… Idilic?

Nu. Asta ne propunem să facem în următoarele luni.

Primul pas e deja făcut.

Cu sprijinul Kaufland România suntem proprietarii unui spațiu în sectorul 5 al Bucureștiului, iar cu sprijinul Cantonului Basel-Stadt, Elveția, avem deja o parte din bugetul necesar pentru serviciile pe care le vom oferi în următorii patru ani.

De la mijlocul lui iunie sperăm să începem renovarea spațiului nostru, ca din septembrie să deschidem oficial ușile.

(P.S: Pregătim o mare deschidere!)

Pentru asta, însă, avem nevoie de ajutorul vostru.

Misiunea noastră (printre altele) rămâne de a îmbunătăți accesul la educație incluzivă de calitate pentru toți copiii, indiferent de mediile din care provin. Pentru că fiecare copil are nevoie de încredere și susținere pentru a deveni cea mai BUNĂ versiune a sa.

Ce ne dorim să facem?

După selecția unui număr de 20 de școli din București – Ilfov, vom identifica elevi care au nevoie de suport real pentru a-și atinge potențialul maxim și a prinde încredere în propriile voci.

Vom lucra cu tinerii individual, vom face tabere de autocunoaștere și dezvoltare personală, sesiuni de mentorat sau pregătiri pentru examene și le vom oferi o mică bursă, care să-i încurajeze.

În patru ani ne propunem să lucrăm cu minimum 350 de tineri și adolescenți.

Cum putem scrie povestea asta împreună?

Ne dorim să renovăm și să dotăm spațiul tocmai pentru a crea un mediu safe, care să se plieze pe nevoile elevilor cu care urmează să lucrăm.

Necesarul estimat este de 50.000 Euro, însă orice sumă ne este de mare ajutor și ne ajută să ducem povestea mai departe.

Conturile Agenției „Împreună” sunt deschise pentru orice donație:

• Cont Lei: RO32 BACX 0000 0030 0177 9007

• Cont Euro: RO43BACX0000003001779003

• Cont USD: RO97 BACX 0000 0030 0177 9001

 

MULȚUMIM!

Publicat de:

agentiaimpreuna

mai 17, 2023

ro_RORomână